Aankondiging jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van Balans

Op zaterdag 24 juni 2017 van 13.00 tot 15.00u vindt de Algemene Leden Vergadering van Balans plaats. Tijdens deze vergadering wordt onder andere de jaarverslaggeving geagendeerd. Indien u interesse heeft in deze vergadering of de bijbehorende stukken kunt u contact met ons opnemen via mw. M. Janssen of via managementassistent@balansdigitaal.nl .

 

Lezing Peter Staal

 

BALANS_Aankonding ALV

Om 12.00 uur, voorafgaand aan de ALV en tijdens een geheel verzorgde lunch houdt Peter Staal – Bind, Bureau voor community consultancy – een lezing over het ontwikkelen en opzetten van (online) communities en community management.

Peter Staal is mede-eigenaar van Bind, Bureau voor community consultancy. Hij helpt organisaties bij het implementeren van online communities en community management. Zijn hart gaat sneller kloppen van organisaties die efficiënter samen willen werken en beter kennis willen delen door gebruik van online communities. Een prijzenswaardig streven. “Ik vind het het leukst om organisaties te helpen deze abstracte termen concreet te maken. Wat betekent online kennisdelen nu eigenlijk in de dagelijkse praktijk? En hoe gaan we efficiënter samenwerken?”

In het verleden heeft Peter gewerkt met beroepsverenigingen, brancheorganisaties en grote internationale corporates. Daar heeft hij grote implementatietrajecten voor begeleid van social software zoals Drupal Commons, Socious, Yammer, en Jive. Maar hij vindt het net zo inspirerend om dagelijks met community management bezig te zijn, medewerkers daarin te trainen of een stevig strategisch stuk te maken.

Doordat hij al een aantal jaar ervaring heeft met community management weet hij wat wel en wat niet werkt. Hij zorgt er daarom voor dat de organisatie geen stap overslaat en vooral niet lichtzinnig omgaat met het creëren van mandaat op hoog en laag niveau en het goed vastleggen van community management.