print logo

Word lid

Bent u ouder van een kind met ontwikkelingsproblemen bij leren en/of gedrag? Of bent u professional uit het onderwijs of de zorg? Het lidmaatschap van Balans heeft u veel te bieden. Als lid krijgt u informatie waar u écht wat aan hebt, vindt u makkelijker andere ervaringsdeskundigen en profiteert u van alle (gratis) ledenvoordelen.

cover BM2

Icoon Pijl naar rechts [1543]  Aanmelding lidmaatschap particulier lid 


Icoon Pijl naar rechts [1543]  Aanmelding lidmaatschap scholen/instellingen

Ja, ik word lid! 

Door lid te worden van Oudervereniging Balans, steunt u kinderen met gedrags- en leerproblemen en hun ouders. Balans zet zich in voor hun belangen. Als lid ontvangt u zeven keer per jaar het tijdschrift Balans Magazine (winkelwaarde € 6,95 per nr.). 

 

Tarieven lidmaatschappen

Voor € 49,00 per jaar bent u particulier lid van Balans en kunt u gebruik maken van alle voordelen. Daarnaast ontvangt u 7 keer per jaar ons tijdschrift over ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag, Balans Magazine. Kijk voor een overzicht van de verschillende lidmaatschappen bij Tarieven.

Omdat Balans lid is van het Landelijk Platform ggz geven een aantal zorgverzekeraars een vergoeding voor (een deel van) de kosten van het lidmaatschap. Kijk in het overzicht welke zorgverzekeraars een Balans-lidmaatschap vergoeden.

Kortingen voor leden van Impuls & Woortblind, NVA en de ADF-Stichting

Als u lid bent van Vereniging Impuls & Woortblind, de NVA of de ADF-stichting krijgt u korting als u lid wordt van Balans. Kijkt u voor de volledige tarievenlijst en kortingen bij Tarieven.

Maak nu gratis kennis met Balans!

In dit digitale kennismakingspakket vindt u informatie over oudervereniging Balans en de tijdschriften die zij uitgeeft. De informatie in dit pakket geeft u een goede indruk van wat Balans als oudervereniging voor u kan betekenen.

Steun Balans voor € 25,- per jaar

Voor € 25,- per jaar bent u al steunlid van Balans en kunt u gebruik maken van bijna alle voordelen die Balans biedt. Kijk voor meer informatie bij steunlidmaatschap.

Hoe meer mensen lid zijn van Balans, hoe beter wij kunnen opkomen voor uw belangen. En dat is hard nodig met alle bezuinigingen op de voorzieningen voor kinderen uit onze doelgroep.

Kijk voor alle voordelen bij voordelen lidmaatschap

Geplaatst op: 09-09-2014
Laatste wijziging: 22-04-2016

Ledenadministratie

(030) 225 50 50

Open: ma-vr 9.00-17.00 uur

Contact met Balans

Telefoon & adres

(030) 225 50 50

Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

Contact met Balans

twitter | facebook
Copyright 2017 Balans Digitaal  | Disclaimer

Partners