print logo

Het steunlidmaatschap

Voor slechts € 25,- per jaar bent u steunlid van Balans. Met uw steun kunnen wij de belangen van u en uw kind nog beter behartigen. Lees hieronder wat het steunlidmaatschap inhoudt.

Icoon Pijl naar rechts [1543] Direct aanmelden als steunlid

U vindt hier informatie over:

De voordelen

Met een steunlidmaatschap profiteert u van bijna alle voordelen van het gewone lidmaatschap van Balans. Het grootste verschil is dat u als steunlid geen Balans Magazine ontvangt.

Als steunlid profiteert u wél van kortingen in de webwinkel, op onze cursussen, symposia en regionale thema-bijeenkomsten en kunt u gratis naar de Balans/NVA lezingen. Ook krijgt u toegang tot het besloten forum en de chat voor leden.

Alle voordelen die het steunlidmaatschap biedt, ziet u in één oogopslag in het overzicht bij Voordelen voor leden. De kosten van dit lidmaatschap vindt u bij Tarieven.

Vergoeding van uw lidmaatschap

Veel zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap van Balans geheel of gedeeltelijk. Deze vergoeding dekt in ieder geval de kosten van het steunlidmaatschap. Uw lidmaatschap kost u dan niets, maar als steunlid steunt u wél de activiteiten van Balans.

Vergoedt uw zorgverzekeraar meer dan de prijs van het steunlidmaatschap, dan kunt u ook overwegen om een gewoon lidmaatschap af te sluiten.

Een overzicht van zorgverzekeraars die een (een deel van) het lidmaatschap vergoeding geven vindt u bij Vergoeding lidmaatschap

Aanmelden als steunlid

U kunt zich als steunlid aanmelden via de aanmeldpagina (zie onderstaande link).

Icoon Pijl naar rechts [1543] Aanmelding steunlidmaatschap

Van gewoon lid naar steunlid?

Heeft u nu een gewoon ouderlidmaatschap bij Balans en heeft u geen behoefte meer om Balans Magazine te ontvangen? Dan kunt u uw ouderlidmaatschap ook om laten zetten naar een steunlidmaatschap.

U blijft ons dan steunen en u kunt gebruik blijven maken van de alle voordelen voor steunleden.
Interesse? Stuur een mail via het contactformulier.

 

Laatste wijziging: 20-04-2015

Ledenadministratie

(030) 225 50 50

Open: ma-vr 9.00-17.00 uur

Contact met Balans

Telefoon & adres

(030) 225 50 50

Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

Contact met Balans

twitter | facebook
Copyright 2017 Balans Digitaal  | Disclaimer

Partners