print logo

Kom in actie voor Balans

en steun de vereniging

Banner in actie voor Balans

Op deze actiepagina verzamelen we initiatieven van leden en sympathisanten om Balans op allerlei manieren te steunen. 

Heb je goede ideeën over wat je zou kunnen doen om Balans te steunen? Laat het ons weten via actie4balans@balansdigitaal.nl Wij plaatsen de ideeën dan ter inspiratie op deze actiepagina.

Lees hieronder welke acties er lopen en hoe je zelf een actie kunt starten.

Afbeelding Run4KidsActie: Run4BalansKids

Marjos le Duc en Bente Schrickx, twee vrijwilligers bij Balans afdeling Midden-Brabant, hebben in 2012 Run4BalansKids opgezet. 

Marjos: "Run4BalansKids wil (hard)lopers die oudervereniging Balans een warm hart toedragen, de mogelijkheid geven om dat uit te dragen tijdens hun (hard)loopactiviteiten."

Door middel van hardloop-/sponsoractiviteiten wil Run4BalansKids meer bekendheid aan de vereniging geven en deze (financieel) ondersteunen.

In 2013 heeft Marjos op Geef.nl de actie 'Lopen voor Balans' opgezet. Met deze actie is € 200,- voor Balans bij elkaar gelopen!

U kunt zelf ook jouw eigen sponsorloopactie opzetten via Geef.nl.

Facebook

Bezoek ook de pagina van Actie4Balans op Facebook!
 


Actie: Werving van steunleden

Gertie van Rhee, voorzitter van Balans afdeling Limburg, is druk bezig met het werven van nieuwe leden en steunleden voor Balans. Ze vertelt hierover:
Ik werk eigenlijk op de volgende manier: "Ik doe iets voor jou. Dit betekent: ik help jou met al mijn kennis, inzet, passie etc. en kom op voor het kind met een leer- en/of gedragsstoornis. Zou jij dan ook iets voor mij willen doen? En het mogelijk willen maken dat ik mijn werk voor Balans, dus voor jou en al die andere ouders met problemen, vragen etc. kan blijven doen? STEUN ONS DAN. En word (steun)lid van Balans. Vul samen met mij de aanvraag in. Dan kun jij mij blijven bellen voor al je vragen over jouw kind…."

 

Doe ook mee met Actie4Balans 

Lijkt het u leuk om mee te doen aan een sponsorloop, wandeltocht of fietstocht of lijkt het u leuk om een keer te collecteren, doe dan mee met Actie4Balans! Want als actievoerder voor Actie4Balans ondersteunt u de activiteiten van Oudervereniging Balans om te zorgen voor optimale ontwikkelingskansen voor kinderen.

Met de opbrengsten van de acties worden onder andere projecten voor kinderen met dyslexie gefinancierd, zodat deze kinderen op school goed mee kunnen.

Als actievoerder kunt u uw wervingsactie kunt u zich gemakkelijk aanmelden op https://www.justgiving.nl/nl/charities/573-actie4balans. Wilt u liever collecteren, stuurt u dan een mailtje naar actie4balans@balansdigitaal.nl.

Wilt u alleen doneren aan Oudervereniging Balans, dan kan dat ook gemakkelijk via Ideal via http://www.whydonate.nl/oudervereniging-balans/.Een actie starten

Balans is als goed doel te vinden op de website Geef.nl. Op deze website kan iedereen een actie aanmaken en geld voor Balans inzamelen.

Een goed voorbeeld is de actie Lopen voor Balans (Run4BalansKids), een sponsorloopactie waarbij Balans het goede doel is. Hieronder leest u meer over deze actie.

Nu hoeft u niet per se te rennen voor Balans. U kunt ook taarten bakken voor Balans of gaan wandelen of een kleedjesverkoop houden. Als u een actie aanmaakt op Geef.nl dan komen alle opbrengsten van de actie op die site te staan.

Naast een actie starten op Geef.nl kunt u natuurlijk ook actief (steun)leden gaan werven voor Balans, of een andere manier bedenken om Balans te steunen. 

 

Geplaatst op: 28-01-2014
Laatste wijziging: 18-06-2015

Ledenadministratie

(030) 225 50 50

Open: ma-vr 9.00-17.00 uur

Contact met Balans

Telefoon & adres

(030) 225 50 50

Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

Contact met Balans

twitter | facebook
Copyright 2017 Balans Digitaal  | Disclaimer

Partners