print logo

Chatbox voor leden van Balans

Informatie over deelname en registratie

U vindt hier informatie over deelname aan de chat en hoe u zich kunt registeren. De registratie verloopt via het forum van Balans.

Bent u lid van Balans en wilt u graag direct in contact komen met andere ouders om ervaringen en tips uit te wisselen over de problematiek van uw kind, of om vragen te stellen of gewoon (h)erkenning te vinden? Meld u dan aan op de chat voor leden.

Voor het gebruik van de chat zijn een aantal regels opgesteld, waar u zich aan dient te houden. Wij adviseren u daarom deze regels door te lezen, voordat u gaat chatten. Zie Regels Chat.

Inloggen en registreren

Deelname aan de chat is alleen mogelijk voor leden van Balans. U moet daarom zijn ingelogd op Mijn Balans.

Voor de chat en het forum van Balans is er één registratie, die u aanmaakt op het forum. Met de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u zich op het forum registreert, kunt u vervolgens  inloggen op de chat. Meer over de registratie leest u bij Forum voor leden.

De chat is geopend op elke woensdag van 20:00 tot 21:00. Er is dan een moderator aanwezig om u wegwijs te maken. Als u op een andere dag of tijd wilt chatten, kunt u een bericht sturen naar de forumbeheerder. Zij kijkt dan of dit mogelijk is.

Ledenadministratie

(030) 225 50 50

Open: ma-vr 9.00-17.00 uur

Contact met Balans

Telefoon & adres

(030) 225 50 50

Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

Contact met Balans

twitter | facebook
Copyright 2017 Balans Digitaal  | Disclaimer

Partners