print logo

Informatie over forum en chat

Balans heeft speciaal voor leden een (besloten) forum en chatbox. Ouders kunnen hier terecht voor het stellen van vragen en delen van tips en ervaringen.

Het forum van Balans

Het forum van landelijke oudervereniging Balans is opgezet om leden met elkaar in contact te brengen. Op het forum kunt u ervaringen en tips uitwisselen met andere ouders over de problematiek van uw kind, vragen stellen of gewoon (h)erkenning vinden. Veel mensen vinden steun en een luisterend oor.

De afgelopen jaren is gebleken dat mensen het prettig vinden om 24 uur per dag problemen te kunnen bespreken met lotgenoten of deze van zich af te schrijven. Er is altijd wel iemand die reageert: een andere ouder die het probleem herkent, of een ervaringdeskundige moderator die kan doorverwijzen naar informatiebronnen of gerichte adviezen kan geven.

Het forum wordt onderhouden door de forummoderators, die zich hiervoor vrijwillig inzetten. Zij nodigen leden van Balans van harte uit om het forum te bezoeken en deel te nemen aan de discussies.

Wilt u zich aanmelden op het forum, kijk dan voor meer informatie bij Forum voor leden.

De chatbox van Balans

Heeft u behoefte aan meer direct contact met andere ouders, dan kunt u terecht op de chatbox van Balans.

De chatbox wordt beheerd door de vrijwillige chatmoderators. Om u welkom te heten en wegwijs te maken op de chat is er op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur een moderator aanwezig. Op feestdagen en tijdens vakanties is er geen moderator, of geldt een aangepast rooster dat u op het forum kunt vinden. Wilt u op een andere dag of ander tijdstip chatten? Stuur dan een bericht naar de forumbeheerder. Zij kijkt dan of dit mogelijk is.

Wilt u gebruik gaan maken van de chat, kijk dan voor meer informatie bij Chatbox voor leden.

Ledenadministratie

(030) 225 50 50

Open: ma-vr 9.00-17.00 uur

Contact met Balans

Telefoon & adres

(030) 225 50 50

Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

Contact met Balans

twitter | facebook
Copyright 2017 Balans Digitaal  | Disclaimer

Partners