print logo

Disclaimer Balans

Deze disclaimer is van toepassing op alle websites van Landelijke oudervereniging Balans uit Bilthoven.

Definities

In deze disclaimer verstaan wij onder:

Aansprakelijkheid

De informatie op onze websites wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden of onvolkomenheden kunnen wij echter niet uitsluiten. Balans aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de onjuistheden of onvolkomenheden in de content. Ook voor het gebruik van de websites en het verspreiden van de informatie aanvaardt Balans geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de websites kunnen geen rechten worden ontleend.

Intellectueel eigendom

De content van de websites is het intellectuele eigendom van de eigenaar. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content maken inbreuk op de intellectuele rechten. De gebruiker mag de content niet bewerken of verspreiden zonder dat vooraf schriftelijke toestemming van de eigenaar is verkregen.
Een verzoek kunt u indienen via het algemene contactformulier.

Links naar andere websites

Op verschillende plaatsen op de websites zijn verwijzingen / hyperlinks naar andere websites opgenomen. Deze verwijzingen zijn opgenomen ter informatie van de gebruiker en worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd. Balans heeft echter geen zeggenschap over dergelijke websites en geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites. Ook aanvaardt Balans geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze websites, op welke wijze dan ook.
Opmerkingen over een van de verwijzingen op de websites kunt doorgeven via het contactformulier van de webredactie.

Verwijzingen naar websites met expliciete reclame-uitingen worden niet opgenomen. Wij behouden ons het recht voor om iedere link of informatie op deze website enig moment te wijzigen danwel te verwijderen.

Foto's kinderen

De kinderen waarvan een foto is opgenomen bij de verschillende ontwikkelingstoornissen op de websites, hebben geen enkele relatie met deze stoornissen.

 

Laatste wijziging: 16-05-2012

Ledenadministratie

(030) 225 50 50

Open: ma-vr 9.00-17.00 uur

Contact met Balans

Telefoon & adres

(030) 225 50 50

Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

Contact met Balans

twitter | facebook
Copyright 2017 Balans Digitaal  | Disclaimer

Partners