print logo

RSS-feed Balansdigitaal.nl

Overzicht laatste nieuws op de website

Met de RSS nieuwsfeed van Balans blijft u op de hoogte van het laatste nieuws op balansdigitaal.nl. Een RSS feed is een bestand waarin informatie van een website wordt bijgehouden.

De nieuwsfeed van Balans geeft een overzicht van de laatste nieuwsberichten die op de website zijn geplaatst. Van elk nieuwsbericht zijn de titel, datum en het intro weergegeven.

Met onderstaande link opent u de nieuwsfeed van Balans in een nieuwe pagina.

Icoon Pijl naar rechts [1543] Nieuwsfeed Balansdigitaal

De nieuwsfeed wordt automatisch bijgewerkt. Standaard is ingesteld dat een update van het overzicht eenmaal per dag plaatsvindt. U kunt het update-schema zelf aanpassen via de link Eigenschappen van feed weergeven.

Verder kunt u binnen het overzicht zoeken op trefwoord, via de zoekbox rechtsboven. U krijgt dan alleen de berichten te zien waar het trefwoord in voorkomt.

Abonneren op nieuwsfeed

U kunt zich gratis abonneren op onze nieuwsfeed. Een link naar het nieuwsoverzicht wordt automatisch aan de favorieten in uw browser toegevoegd. Het overzicht is dan op te vragen via Favorieten. U kunt ook aanvinken dat de nieuwsfeed aan de werkbalk Favorieten wordt toegevoegd. Om deze werkbalk in uw browser te tonen, klikt u met de rechtermuisknop op de menubalk bovenin uw browser en klikt u vervolgens op Werkbalk Favorieten.

Ledenadministratie

(030) 225 50 50

Open: ma-vr 9.00-17.00 uur

Contact met Balans

Telefoon & adres

(030) 225 50 50

Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

Contact met Balans

twitter | facebook
Copyright 2017 Balans Digitaal  | Disclaimer

Partners